Παρουσίαση πορίσματος ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: «Όσοι καθυστέρησαν τη σύμβαση 717 έχουν συμβάλει αποφασιστικά στο να σκοτωθούν αυτά τα παιδιά»

Πρώτος ομιλητής για την εισαγωγή και παρουσίαση του έργου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και της Επιτροπής Διερεύνησης ήταν ο πρόεδρος του σιδηροδρομικού τομέα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Χρήστος Παπαδημητρίου

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, «όσοι καθυστέρησαν τη σύμβαση 717 έχουν συμβάλει αποφασιστικά στο να σκοτωθούν αυτά τα παιδιά».

Είπε επίσης:


“Το πόρισμά μας είναι απολύτως αποδεκτό. Δεν είχα καμία παρέμβαση από την πολιτική ηγεσία αλλιώς θα είχα παραιτηθεί. Η ιστορία του καθενός και το κύρος δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Δεν είμαστε εισαγγελική αρχή. Δεν έχουμε τέτοιες δυνατότητες. Κάνουμε αυτό που προβλέπει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Το γεγονός ότι βρέθηκαν video μετά από δύο χρόνια μου προκαλεί και εμένα ερωτηματικά”.


Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com